Топ 7 програм для відеоконференцій для бізнесу

У бізнесі надзвичайно важливий спосіб спілкування. Немає великого значення, що ще ви робите, але якщо ваші системи зв’язку неефективні, ваш бізнес ніколи не досягне свого повного розквіту. Хмарні технології вже змінили уявлення компаній про те, як вони спілкуються, що призвело до появи численних хмарних додатків для проведення конференцій, зустрічей і відео зв'язку. В нашій роботі з командою ZFORT Group, а також з клієнтами ми протестували вже досить багато варіантів і готові дати рекомендації щодо вибору програм для ефективної комунікації. Наведені нижче програми для відеоконференцій ідеально підходять для будь-якої компанії, якій потрібен простий і надійний інструмент зв’язку, який допоможе вашій команді спілкуватися як всередині організації, так і за її межами.

Skype

Skype, мабуть, найвідоміша програма VOIP на ринку. Це вибір за замовчуванням для тих, хто хоче здійснити відео дзвінок зі своїми близькими. Однак, незважаючи на те, що Skype є одним із найпоширеніших телекомунікаційних додатків у світі, їм все ще часто нехтують як потенційним бізнес-інструментом. Скоріш за все так відбувається тому, що ми звикли асоціювати Skype з особистим спілкуванням, а не з бізнесом. Тим не менш, Skype для роботи безкоштовний для малого бізнесу (лише якщо в обліковому записі більше 21 людини, вам потрібно буде заплатити за підписку). Якщо ви шукаєте щось, що могло б вас забезпечити зв’язком, поки ви не знайдете більш постійне рішення, Skype для бізнесу — надійний вибір.

Digital Samba

Digital Samba є надійним вибором для компаній, які шукають готове рішення з low-code solution, яке дозволяє бездоганно інтегрувати відео дзвінки у веб-сайти чи програми. Digital Samba, відома своїми безпечними хмарними відеоконференціями, підтримує такі функції, як дошки, дозволи на основі ролей, кімнати для сеансів, запис у хмарі тощо. Це ідеальна платформа для проведення широкомасштабних відеоконференцій із залученням до 2000 учасників. Вона пропонує такі параметри налаштування, як віртуальні фони та біле маркування, гарантуючи, що кожна взаємодія з відео відповідає ідентичності вашого бренду.

Vision Voice

Платформа UCaaS від Vision Voice є однією з найпопулярніших серед компаній, а їхній мобільний додаток є «вишенькою на торті». Користуючись програмою, ви отримуєте доступ до всіх ключових функцій, які пропонує Vision Voice, безпосередньо зі свого смартфона. Звичайно, ви можете здійснювати та приймати дзвінки через сервіс Vision Voice, а також текстові повідомлення та електронну пошту. Однак ви також можете скористатися деякими цікавими функціями, яких більше ніде не знайдете. Одна річ, яка нам дуже подобається в додатку Vision Voice, це можливість автоматично транскрибувати голосові повідомлення. Додаток також може підтримувати зв’язок під час переходу від Wi-Fi до мобільних з’єднань для передачі даних, на що багато додатків не здатні. Ви можете дізнатися більше про платформу та додаток, відвідавши веб-сайт Vision Voice за адресою: https://visionvoice.co.uk/

Join.me

Найкраще в Join.me — це його простота. Це не найбагатша за своїм функціоналом служба конференц-зв’язку, але вона, безумовно, одна з найпростіших у використанні та доступі. Вам не потрібен спеціальний додаток, щоб використовувати Join.me. Ви можете отримати доступ до всіх функцій з вашого інтернет-браузера. Унікальна функція Join.me відома як «дошка». Ось як це працює – віртуальна дошка, на якій ви та ваші колеги можете малювати в режимі реального часу прямо на зустрічі. Це дуже зручно, коли вам потрібна базова візуалізація, щоб доповнити те, що ви говорите.

RingCentral Meetings

RingCentral вдається досягти того, чого поки що не вдається багатьом іншим програмам – вона поєднує багатий набір функцій із простим у використанні інтерфейсом користувача, який полегшує доступ до будь-якої функції, навіть якщо ви ніколи не користувалися нею раніше. Якщо ви регулярно використовуєте спільний доступ до екрана або вважаєте цю функцію корисною для конференц-дзвінків, RingCentral стане чудовим вибором. Нам ще не вдалося знайти іншу програму, яка б так легко показувала екран.

Cisco WebEx

Cisco є одним із найстаріших і найвідоміших імен у телекомунікаційній індустрії, і її усюдисущість цілком заслужена. Можливості потокового передавання даних в прямому ефірі WebEx на багато випереджають більшість конкурентів Cisco. Це тому, що платформа була спеціально розроблена з онлайн-тренінгами та подіями як пріоритетом в її функціоналі. Якщо ці функції є вирішальними для вашого бізнесу, тоді ми наполегливо рекомендуємо WebEx серед всіх інших варіантів. Ще одна дуже цікава функція для будь-якої компанії, яка регулярно проводить конференц-дзвінки. Call Me від WebEx — це функція на основі програми, яка автоматично зателефонує вам, коли настане час конференц-дзвінка. Коли ви відповісте, ви будете підключені до виклику, не потребуючи жодних інших дій. Це не просто позбавить вас від процесу приєднання до конференц-дзвінків, це також стає корисним нагадуванням.

Google Hangouts

Інструменти Google історично зазнавали не лише успіхів. Незважаючи на те, що Google створює безліч корисних та відомих хмарних додатків і служб, у нього також є досить значне кладовище сервісів, які не знайшли своїх користувачів й померли. Але коли Google робить щось правильно, він дійсно робить це максимально ефективно. Hangouts є яскравим доказом цього. Hangouts може обслуговувати до 100 користувачів в одному груповому чаті або 10 користувачів у відеоконференції. Цього достатньо для більшості підприємств, особливо враховуючи, що ви навряд чи будете проводити важливі відеоконференції з більш ніж 10 людьми одночасно. Будучи службою Google, Hangouts легко інтегрується в інші служби Google, такі як Gmail і Календар Google. Якщо ваша компанія вже широко використовує програми та сервісів Google, то додавання Hangouts до ваших робочих інструментів має великий сенс. Hangouts також має отримати якусь нагороду за впровадження машинного навчання в свою роботу. Якщо два користувачі хочуть домовитися про час, щоб зателефонувати один одному наступного разу, Hangouts може проаналізувати відповідні календарі, щоб автоматично визначити відповідний час. Це проста функція та дуже звичайна реалізація передових технологій, але ми вважаємо, що це дуже круто.

Наявність належної комунікаційної інфраструктури є життєво важливою, якщо ви хочете, щоб ваш бізнес досяг успіху та розвивався. Якщо ви використовуєте неякісний додаток для відеоконференцій, це погано позначиться на вашому бізнесі й якості спілкування під час зв’язку з клієнтами, а також завадить вашим внутрішнім комунікаціям з командою. Тому переконайтеся, що ви вибрали правильний додаток для свого бізнесу і залишайтесь на зв’язку.

ПІДПИШИСЬ НА РОЗСИЛКУ